Pàgines

dijous, 29 de novembre del 2012

Plena confiança.

Keep Calm and Trust Junqueras

Estic d'acord amb la decisió de no formar govern i confio plenament en Oriol Junqueras. Hi confio perquè és un home que ha fet progressar Sant Vicenç dels Horts, un poble del Baix Llobregat amb el PIB més baix de Catalunya. Hi confio perquè sent eurodiputat sempre ha anat de la mà de Ramon Tremosa (CiU) i Raul Romeva (ICV) en la defensa del país. Hi confio perquè ha aconseguit convèncer a molta gent diversa, des de sindicalistes fins a empresaris, passant per seguidors del Reial Madrid i ex-militants d'UPyD. Per tot això i més crec que s'ha fet el millor.

ERC com sempre posa el país i la seva gent per davant del partit. Seria molt fàcil entrar al govern i ocupar un parell o tres de conselleries, però s'ha decidit estar a l'oposició. Serà una oposició responsable. Estic segur que farem que Catalunya avanci cap a la independència, és més, tirarem del carro si cal. També estic segur que aconseguirem millorar les polítiques econòmiques i socials que fins ara han portat fent els convergents, doncs s'han posat sobre la taula propostes clares i concretes, amb resultats favorables a altres països de la UE.


Per últim, tota aquesta gent que critica la decisió de no entar a govern estic segur que també criticaria Esquerra si entrés. Dirien que es pensa només en ocupar poltrones, que és molt partidista, etc. Tot just portem 4 dies des de les eleccions, unes eleccions on el poble va decidir fer camí cap a la independència, i cal tenir-hi confiança en un partit que de ben segur, perquè així ha estat sempre, seguirà aquest camí fins alliberar el poble de Catalunya.

Segur que guanyarem, però estem tranquils, sense atacar a ningú, i convençuts que tot anirà bé.

Visca Catalunya Lliure!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada